Més futbol

El MIC19, inaugurat

En marxa. Vilatenim ha acollit la cerimònia d’inauguració amb tots els equips presents i aquesta tarda el torneig ja estarà a ple rendiment

Uns 7.000 espectadors han donat la benvinguda al MIC19 381 dies després que es tanqués l’edició anterior. Per segon any consecutiu Vilatenim s’ha convertit en l’escenari d’una cerimònia d’inauguració on tots els equips han estat representats en la volta d’honor que ha iniciat l’acte, seguit de l’actuació del grup Dance Me, format per uns 200 membres. L’acte ha estat presidit pel president del MIC David Bellver, el delegat de la Generalitat a Girona Pere Vila, el president de la Diputació Miquel Noguer i l’alcalde de Figueres Jordi Masquef. A més, s’ha ’fet un homenatge a Jordi Rovira, membre de la organització i germà del director Juanjo Rovira, traspassat aquest any.

Amb el tret de sortida ja fet, el MIC19 funcionarà a ple rendiment a partir d’aquesta tarda amb partits de totes les categories en les 35 seus que acullen aquesta edició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)