Internacional

El València, a sentenciar la feina del duel d’anada

Europa League. Haurà de lligar la classificació després de l’1-3

90 minuts separen el València de les semifinals de l’Europa League després d’encarrilar l’eliminatòria en el partit d’anada gràcies a dos gols en el temps afegit. “Ens ha faltat ofici, encara quedava un partit”, va dir aleshores el tècnic del Vila-real, Javi Calleja, que va veure com el seu equip perdia el primer partit del curs en competició europea, un oasi dins la complicada temporada que viu el submarí groc.

Amb l’1-3 de l’anada, doncs, el València ho té tot a favor per fer un pas més per reeditar el títol aconseguit el 2004 –aleshores copa de la UEFA–, el darrer gran èxit valencianista a Europa. “L’eliminatòria la tenim encaminada amb un resultat que ja haguéssim signat, però falten 90 minuts per sentenciar-la”, va dir l’altre tècnic, Marcelino, que, això sí, va reconèixer que faria rotacions a causa de les baixes i el cansament acumulat.

La situació en les altres tres eliminatòries no és gaire diferent i només una sorpresa faria que el Benfica, el Chelsea i l’Arsenal no es classifiquessin per a la següent eliminatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)