Més futbol

L’Espanyol s’endú la glòria en la primera jornada de finals

MIC 2019. El club blanc-i-blau ha aconseguit el títol de la categoria femenina després de guanyar el València als penals i d’haver aixecat ja el títol d’alevins futbol 7. El Barça, campió aleví futbol 11

El municipal de Palamós acull aquesta tarda les tres primeres finals de la dinovena edició del Mediterranean International Cup –les dues d’alevins i la femenina–, on el Barça, l’Espanyol i el València optaven a l’inici de la jornada a alçar el títol en dues categories cadascun i ho aconseguit l’Espanyol, mentre que el conjunt valencianista s’ha quedat amb les mans buides. L’ambient de la graderia no ha decebut, i és que la tribuna del municipal ha quedat molt petita i s’ha hagut d’habilitar l’accés a la resta de zones del camp.

En la primera final l’Espanyol s’ha endut el títol en la categoria d’alevins futbol 7 amb una clara victòria sobre el Barça (2-3). Els blanc-i-blaus, que han estat superiors des de l’inici, s’han avançat amb dos gols ràpids però els blaugrana han escurçat la diferència abans del descans. Tot i això, en la represa, l’Espanyol ha marcat l’1-3 i no ha patit per mantenir l’avantatge, i és que el 2-3 definitiu ha arribat en l’última jugada del partit. D’aquesta manera l’Espanyol ha recuperat el títol en una categoria que, abans que se li escapés l’any passat, havia guanyat en tres edicions consecutives.

El Barça havia perdut la primera final de la tarda contra l’Espanyol, però no ha tornat a fallar. Els alevins de futbol 11 han fet un partit molt seriós i han superat 2-0 a un València que ha estat viu durant molts minuts per la falta d’encert del Barça. Al final s’ha fet justícia i els blaugrana han aconseguit batre el porter valencianista per partida doble, amb gols de David Sáez i de Shane Patrick Kluivert, fill de l’ex davanter del primer equip.

La tarda de finals l’ha tancat la categoria femenina, amb un duel entre l’Espanyol i el València que a l’inici ha semblat que tindria poca història, i és que les blanc-i-blaves han estat molt superiors d’entrada i s’han avançat només de començar. Tot i això no han pogut acabar d’encarrilar el partit i el València ha reaccionat en la represa empatant el partit i enviant la final a una tanda de penals èpica on les blanc-i-blaves s’han endut la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)