Més futbol

Dos derbis per tancar el MIC

Punt final. Aquest matí el MIC19 dirà adeu amb la disputa de les finals d’infantils, cadets i juvenils al municipal de Palamós. El Barça-Espanyol de cadets i el Madrid-Atlético de juvenils, els plats forts

El MIC19 abaixarà avui la persiana amb la disputa de les grans finals, que servirà per coronar els campions de les categories d’infantils, cadets i juvenils.

El municipal de Palamós serà el gran escenari d’una jornada que, des de les 9.30 h (Esport3/GOL), promet ser espectacular, amb la disputa de la categoria gran d’infantils i cadets i les dues de juvenil. L’estadi palamosí es podria tenyir de blanc-i-blau, i és que l’Espanyol participarà en les tres primeres finals de la jornada amb la possibilitat de fer història al torneig aixecant un total de cinc títols. De fet, el club ha aconseguit situar en la final –i aspira a guanyar– tots els equips que ha portat al torneig i demà només estarà absent de la gran final dels juvenils. La jornada s’iniciarà a les 9.30 h amb la final de juvenils de primer i segon any entre una de les revelacions del torneig, el Cardedeu, i l’Espanyol. Després serà el torn dels més petits del dia, els infantils, on hi haurà l’únic equip estranger de la jornada, el Shakhtar, que s’enfrontarà a l’Espanyol (10.40 h).

Els plats forts seran les dues últimes finals, que serviran per posar el punt final al torneig. Primer es decidirà el campió de la categoria cadet en un duel entre l’Espanyol i el Barça que promet ser vibrant, i és que per als blaugrana serà l’única possibilitat del dia per aixecar un títol de campió (11.50 h), i és que ahir van viure un dia negre en el torneig després de perdre les semifinals en la categoria juvenil contra l’Atlético. El pas dels colchoneros a la final va evitar que avui es pugui tancar el torneig amb un Barça-Madrid juvenil, que hauria atret totes les mirades, i és que els blancs es van classificar per a la final després d’eliminar el vigent campió, el Llagostera, per la mínima (1-0). El derbi madrileny es jugarà a les 13 h i serà la cloenda de la dinovena edició del MIC.

Les finals d’infantils i cadets de primer any es jugaran a Vilatenim. El Brammapojkarna suec i el Nordsjaelland danès se les hauran en la final infantil (10.10 h), mentre que després serà el torn de la final cadet (11.20 h) entre el Liverpool i l’Olympique de Marsella.

COLOR BLANC-I-BLAU

L’Espanyol ha col·locat en la final tots els equips que portava al torneig
A PALAMÓS
Cardedeu-Espanyol 9.30h
Juvenil (A2)
Espanyol-Shakhtar D. 10.40h
Infantil (C1)
Espanyol-Barça 11.50h
Cadet (B1)
Madrid-Atlético 13h
Juvenil (A1)
A FIGUERES
Brommapoj.-Nordsj. 10.10h
Infantil (C2)
Lvpool-O. Marsella 11.20h
Cadet (B2)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)