Més futbol

El MIC19 s’acomiada amb la victòria del Madrid juvenil

Domini de l’Espanyol. Els blancs han superat l’Atlético en l’última final del torneig. Abans, el cadet del Barça ha evitat el ple dels pericos, que han guanyat la final de juvenils de primer any i la d’infantils

El MIC ha tancat la seva dinovena edició amb la jornada matinal d’aquest diumenge al municipal de Palamós, on s’hi ha viscut un gran ambient per viure les finals de les categories infantil, cadet i les dues juvenils.

La gran final de juvenils ha tancat el torneig amb un derbi madrileny entre el Madrid i l’Atlético. Els blancs, que durant tot el torneig ja havien demostrat ser el millor equip, han posat el ritme de partit que més els hi ha interessat. Només un penal innocent ha posat en perill la seva victòria, però en la segona part han atropellat l’Atlético i han acabat guanyant amb comoditat (3-1).

L’Espanyol-Barça de la categoria cadet era la final més esperada i no ha decebut. El derbi ha estat tens des del primer minut, amb molta igualtat tot i que hi ha hagut poques ocasions. En la segona part hi ha hagut més ocasions –amb un gol anul·lat pel VAR a l’Espanyol– però el marcador no s’ha mogut. En la tanda de penals Arnau Rafus s’ha convertit en heroi i ha donat el títol al Barça amb dues grans aturades.

En la primera de les finals de categories absolutes l’Espanyol i el Shakhtar Donetsk s’han jugat el títol de la categoria infantil. Els blanc-i-blaus s’han anat despertant a poc a poc i han acabat dominant la possessió, guiats per un gran Pol Fortuny, una de les sensacions del torneig. El premi li ha acabat arribant a l’Espanyol que després de trobar el gol no ha patit gaire per mantenir l’avantatge (1-0).

La cloenda s’ha obert abans amb la disputa de la categoria juvenil de primer i segon any entre el Cardedeu i l’Espanyol. L’equip vallesà, que ha sorprès a tothom durant el torneig i s’ha guanyat per mèrits propis el lloc a la final, no ha pogut fer res, sobretot a partir del 0-2, contra un Espanyol que ha posat una marxa més i ha fet valer la seva qualitat tècnica per acabar golejant (0-5).