Més futbol

Clara superioritat blanca

Juvenils. El Madrid confirma la seva condició de favorit superant l’Atlético en un derbi madrileny que només un penal innocent després de l’1-0 va mantenir viu durant molts minuts

madrid 3 atlético 1

MADRID:Toni, Santos, Cerrato, Armenteros, Martínez, Díez, Dotor, Arribas, Aramis, Jorge i Latasa.També van jugar: Gudjohnsen, Delgado, Julio i Franco.ATLÉTICO:Álex, Lama, Muñoz, Adrián, Expósito, Navarro, Soriano, Soto, Asenjo, Rojas i Marc Tenas.També van jugar:Sanz (p.), Heras, Recio, Camello, Cortés i Núñez.GOLS:1-0 (10’) Arribas. 1-1 (17’) Soriano, de penal. 2-1 (32’) Dotor. 3-1 (45’) Gudjohnsen.ÀRBITRE:Sagués Oroz.T.G.:A Jorge, del Madrid; i a Muñoz i Recio, de l’Atlético.T.V.:Cap.COMENTARI:El Madrid és un dels equips juvenils que més bones sensacions havia deixat durant tot el torneig i a l’hora de la veritat no va fallar contra un Atlético que en les fases prèvies havia patit molt i, fins i tot, havia necessitat passar als penals en més d’una ocasió. La superioritat del conjunt blanc no va tardar a fer-se notar, dominant el partit i fent mal a la defensa ‘colchonera’ per les bandes i amb combinacions pel mig. El gol d’Arribas en el minut 10 feia mèrits al bon inici del Madrid, però en una arribada aïllada de l’Atlético Soto va provocar un penal que Soriano va aprofitar per fer pujar l’empat a un al marcador (17’). L’1-1 va generar incertesa i el joc es va concentrar més al mig del camp. Després de la represa, però, el Madrid va tornar a posar una marxa més i no li va costar treure’n profit, quan en el 33’ Dotor va culminar una bona jugada del lateral dret Sergio Santos, segurament el millor jugador juvenil del torneig. Inicialment l’àrbitre va anul·lar la diana per fora de joc, però des del VAR van validar el gol. Amb el marcador a favor els blancs ja no van fer més errors i no van patir per mantenir l’avantatge i, fins i tot, ampliar-lo amb un gran gol de Gudjohnsen després d’una bona combinació amb Franco.
O. RObiró

ESTRENA

És la primera vegada que el Madrid guanya el MIC en la categoria juvenil
El lateral Sergio Santos es va confirmar com la gran sensació del torneig
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)