Més futbol

L’Espanyol fa més mèrits

Infantils. Els blanc-i-blaus, a còpia de tècnica, guanyen el títol amb una victòria per la mínima contra el Shakhtar, que amb un joc físic li va complicar molt el partit

espanyol 1 shakhtar d. 0

ESPANYOL:Llorenç, Marc, Wassim, Mula, Yang, Carvalho, Pol Garcia, Carlos, Pol Fortuny, Hugo i Sergio.També van jugar:Mario, Hinojo, Cuir, Navarro, Mballo, Bombarda i Fornell.SHAKTHAR:Kravets, Drozd, Kniaziev, Bats, Oharkov, Hetman, Yanovic, Yushchenko, Derkach, Riabets i Skliarenko.També van jugar:Shelkovenko, Kulinich i Matviichuk.GOLS:1-0 (39’) Sergio.ÀRBITRE:Pérez Pallas.T.G.:A Hetman, del Shakhtar.T.V.:Cap.COMENTARI:L’Espanyol i el Shakhtar van protagonitzar la final més disputada de la jornada, i és que la qualitat tècnica i disciplina tàctica de l’Espanyol va topar amb la fortalesa física del conjunt ucraïnès. De fet, en els primers minuts va ser el Shakhtar el que va dominar el partit, jugant a les rodalies de l’àrea blanc-i-blava, però no li va servir per tenir cap ocasió clara. A poc a poc l’Espanyol va anar reaccionant i guanyant confiança, sobretot després que el mitjapunta Pol Fortuny, el millor jugador del partit i una de les sensacions del torneig, estigués a punt d’obrir el marcador amb una volea que va aturar bé el porter ucraïnès. Els blanc-i-blaus van tenir alguna arribada perillosa més, però la igualtat va continuar sent gairebé total, fins i tot en l’inici de la segona part. La defensa del Shakhtar no va demostrar cap fissura fins que, en el 39’, Pol Fortuny va posar una centrada meravellosa al segon pal que Sergio Rivares es va encarregar de convertir en l’únic gol del partit amb una rematada de cap. El gol va trencar la sensació que tenia tot l’estadi que la final es decidira en els penals; però, tot i això, encara hi va haver temps per a més emocions, i és que el Shakhtar, amb un joc dur, va buscar l’empat fins a l’últim instant. De fet, en l’última jugada els ucraïnesos van tenir molt a prop l’empat en una rematada de cap a la sortida d’un córner.
És un orgull guanyar el títol, sobretot per la manera com ho han aconseguit els nois. Han fet partits molt bonics
Sabíem que seria un partit molt físic i només podíem superar-los a còpia de futbol. Ho hem aconseguit
Julián López de Lerma
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)