Més futbol

L’Atlético no falla

El partit. Les ‘colchoneras’ en tenen prou amb un gol de Sosa i l’encert, en el temps afegit, de la portera Gallardo, que evita l’empat de les locals

Espanyol 0 atlético 1

ESPANYOL:Mimi; Dulce, Berta, Inés, Elba (Estibi, 69’); Kath, Torrodà, Paloma (Brenda, 46’), Cristina Baudet (Letti, 58’); Eli del Estal, Paula (Julve, 73’).ATLÉTICO:Gallardo; K. Robles, Aleixandri, Tounkara, Menayo; Meseguer, Ángela Sosa, Sampedro (Falcón, 84’), Jenni Hermoso (Anita, 73’); Olga Garcia (Dolores, 54’), Esther (Chidiac, 90’).GOLS:0-1 (31’) Ángela Sosa.ÀRBITRE:Arregui Gamir (col·legi basc) va mostrar targeta groga a Tounkara (76’); Aleixandri (82’); Menayo (91’).PÚBLIC:28a jornada del campionat de lliga a l’RCDE Stadium. 20.615 espectadors van veure el partit en directe. El millor registre d’un partit oficial a Catalunya de futbol femení.

El partit tenia un sabor especial per jugar-se, per primera vegada, a l’RCDE Stadium, però la quota d’atenció esportiva estava sobre la gespa. L’Atlético necessitava guanyar per mantenir les distàncies amb el Barça en la cursa pel títol de lliga. Una victòria de l’Espanyol davant les colchoneras hauria donat el lideratge, a falta de dues jornades per acabar el campionat, a les blaugrana. L’Espanyol va acaronar aquesta possibilitat amb un xut de Paula Moreno al pal en la millor ocasió de tot el partit per a les locals. Això va obligar les madrilenyes a millorar les seves prestacions. Unes blanc-i-vermelles que van anar de menys a més fins a posar-se al davant amb un bon gol d’Ángela Sosa prèvia errada d’Inés.

El gol va ser suficient per a un Atlético que va conservar com un tresor aquest avantatge conscient de la importància dels tres punts per continuar líders. L’Espanyol ho va intentar fins al final i en el descompte va acaronar l’empat, però el xut d’Eli va topar amb una defensa i Berta, amb una gran mà de Gallardo.

Hem donat una bona imatge i, al marge del resultat, ha estat una festa i hem competit molt bé
Salvador Jaspe
entrenador de l’espanyol
Hem patit fins al final i un empat hauria estat just. La nostra qualitat ha marcat la diferència
José Luis Sánchez
entrenador de l’atlético
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)