Internacional

Casillas pateix un infart

Futbol internacional. Ha sofert un infart de miocardi durant l’entrenament del Porto. El madrileny va haver de ser hospitalitzat, però es troba fora de perill

Iker Casillas ha sofert un infart de miocardi durant l’entrenament del Porto. Així ho han anunciat mitjans portuguesos. El porter ha estat hospitalitzat d’urgència però es troba fora de perill. Se li ha realitzat un cateterisme i està ingressat a un hospital de Porto. El madrileny es va trobar malament després de la sessió i va demanar ajuda ràpidament. La seva vida no corre perill però no tornarà a jugar en el que resta de temporada.

El Porto ha fet un breu comunicat per confirmar la intervenció al porter i que la situació està sota control. “Iker Casillas ha patit un infart agut de miocardi durant l’entrenament d’aquest matí fet al centre d’entrenament Porto-Gaia. La sessió de treball va ser interrompuda d’immediat per prestar assistència al porter del FC Porto que es troba en aquests moments a l’Hospital CUF Porto. Casillas està bé, estable i amb el problema cardíac resolt”, ha explicat el comunicat oficial del club portuguès.

Iker Casillas, a punt de fer els 38 anys, porta des de 2015 al Porto i acaba de renovar el seu contracte per una temporada més amb una altra opcional. De fet, el porter, una figura en el món del futbol, ha jugat amb regularitat al llarg d’aquesta temporada i fa poc va caure en els quarts de final de Champions davant el Liverpool. Les mostres de companys de professió han estat múltiples en els últims minuts després de conèixer la notícia. Un cop que no ha passat de ser un ensurt però que ha recordat a molts les tragèdies de Dani Jarque o Antonio Puerta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)