Internacional

El València busca consol contra un Arsenal ferit

Europa League. Els de Marcelino necessiten la seva millor versió a l’Emirates contra un conjunt anglès amb molts problemes defensius

Arsenal - València (21 h/ Movistar Liga de Campeones) es veuran les cares en la primera seminal de l’Europa League. Tots dos equips arriben amb dubtes a aquestes semifinals d’anada a l’Emirates. El València ha vist com s’ha allunyat de la lluita per la quarta posició en el pitjor moment encaixant dues derrotes, contra l’Atlético i l’Eibar. Això el pressiona per Europa i necessita guanyar la competició per jugar l’Europa League. Ho farà sense cap dels seus pivots defensius: Coquelin, sancionat, i Kondogbia, lesionat. L’Arsenal hi arriba amb les baixes de Ramsey i Monreal. Però, per damunt de tot, amb tres derrotes a les espatlles: contra el Crystal Palace, el Wolverhampton i el Leicester, i amb problemes defensius. Un moment que vol aprofitar el València.

El conte de l’Eintracht.

L’Eintracht Frankfurt i el Chelsea (21 h/ Gol TV) jugaran l’altre duel amb l’anada a Alemanya. El favorit és el conjunt anglès, però els germànics són un dels grans animadors del torneig, amb Jovic o Rebic i Haller, baixes per avui, i no volen desaprofitar l’ocasió de buscar la seva segona final europea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)