Internacional

Kompany al rescat

Premier League. Un xut imparable del capità del Manchester City forada la defensa d’un ferri Leicester i retorna el conjunt de Pep Guardiola al lloc més alt del campionat a falta d’una jornada

El Manchester City té a tocar la segona Premier League de l’era Pep Guardiola, després d’imposar-se al Leicester en una nit agònica a l’Etihad Stadium, en què va ser un inesperat xut de Vincent Kompany el que va acabar perforant la porteria de Kasper Schmeichel després de 70 minuts d’assetjament skyblue.

Contra una defensa extremadament replegada, va acabar sent un xut des de la distància del capità del City que va entrar per tot l’escaire el que va rescatar els necessitats punts després d’un partit en què l’equip mancunian va atacar a discreció, però en què l’ordre defensiu dels foxes i l’encert de Schmeichel, providencial davant Agüero en dues ocasions, van ajornar un desenllaç taquicàrdic per als aficionats de l’Etihad. Ara, el vigent campió de la Premier arribarà a la darrera jornada amb un punt més que el Liverpool i amb l’enfrontament pendent contra el Brighton, que ja no s’hi juga res. El Wolverhampton visitarà Anfield per abaixar el teló d’una lliga que amenaça de tenyir-se de blau cel novament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)