Internacional

La premier regna a Europa

UEFA Europa League. L’Arsenal elimina al València amb un Aubameyang estel·lar i el Chelsea ha d’arribar fins a la tanda de penals per desfer-se de la revelació: l’Eintracht

La premier regna a Europa de manera contundent. No en tenia prou en tenir els dos finalistes de la Champions i també ha fet el ple a l’Europa League on l’Arsenal s’ha desfet del València. La remuntada no s’ha vist enlloc i l’Arsenal, conduït per un estratosfèric Aubameyang, ha col·locat a l’Arsenal a la final. El ghanès ha fet un hat-trick per signar una clara victòria anglesa per 2-4 que amplia encara més el resultat de l’anada que a l’Emirates que va ser d’un clar 3-1. L’Arsenal jugarà la final de Bakú el pròxim 29 de maig.

L’altre semifinal ha estat més distreta. El Chelsea i l’Eintracht de Frankfurt va anar fins a la tanda de penals. El temps reglamentari ha acabat amb un empat amb gols de Loftus-Cheek, per part dels anglesos, i Jovic, per part dels alemanys, ha signat l’empat. La tanda de penals ha vist com Kepa es convertia en un element clau en aturar dos penals i Hazard marcat el definitiu per portar al seu equip a la final. Sortida cruel del conjunt alemany, la revelació del campionat, que ha donat la cara fins a l’últim moment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)