Internacional

Tan sols una copa per a dos campions morals

Premier. El City i el Liverpool conclouen la seva pugna titànica pel campionat amb els de Manchester amb tot a favor per revalidar el títol

Una de les lluites més titàniques de la història de la Premier League es dirimeix aquesta tarda amb el Manchester City amb tot a favor per revalidar el títol i deixar el Liverpool a les portes de la glòria. I és que si el guió més previsible es compleix i els dos candidats guanyen els seus partits, contra el Brighton i el Wolverhampton, respectivament, com a locals, el conjunt d’Anfield quedarà subcampió havent aconseguit 97 punts, la tercera millor puntuació de la història del torneig. “Tant ells com nosaltres mereixem ser campions. El mèrit dels dos és evident”, va comentar fa dies Pep Guardiola a les portes de coronar-se per segona temporada consecutiva campió d’Anglaterra.

Eufòric després de la remuntada contra el Barça, el Liverpool cremarà el seu darrer intent per conquerir la lliga, títol que no guanya des de 1990, amb el retorn de Mohamed Salah a l’equip i encara orfe de Roberto Firmino, lesionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)