Internacional

El City regna a Wembley i es beu tota la glòria

FA Cup. L’equip de Pep Guardiola atropella el Watford i completa el seu ple de títols en el futbol anglès, una fita inèdita en la història

MAN. CITY 6 WATFORD 0

MANCHESTER CITY:Éderson, Walker, Kompany, Laporte, Zinchenko, Gündogan (Sané, 73’), David Silva (Stones, 79’), Bernardo Silva, Sterling, Mahrez (De Bruyne, 55’) i Gabriel Jesus.WATFORD:Heurelho Gomes, Kiko Femenía, Cathcart, Mariappa, Holebas, Hughes (Cleverley, 73’), Étienne Capoué, Abdoulaye Doucouré, Roberto Pereyra (Success, 66’), Deulofeu (Gray, 66’) i Deeney.GOLS:1-0 (26’) David Silva. 2-0 (38’) Gabriel Jesus. 3-0 (61’) De Bruyne. 4-0 (68’) Gabriel Jesus. 5-0 (81’) Sterling. 6-0 (87’) Sterling.ÀRBITRE:Kevin Friend. Grogues a David Silva, Femení a i Doucouré

El Manchester City de Pep Guardiola ho vol tot. Una setmana després de conquerir la Premier League, el conjunt skyblue es va passejar per Wembley, va apartar del seu camí el Watford i va confirmar el seu ple de títols dins la frontera del futbol anglès, una fita fins ara inèdita al llarg de la història.

Contra un rival extremadament replegat, el City va haver de desplegar el seu joc habitual, de ritme i paciència. En plena maduració del partit, va haver d’encomanar-se a Éderson, que va resoldre de manera miraculosa un cara a cara amb Roberto Pereyra. Però a partir d’aleshores va ser una piconadora incontestable.

David Silva, pescant una pilota repel·lida i creuant davant la sortida d’Heurelho Gomes, va desencadenar una pluja de gols de color blau cel. Abans del descans, Gabriel Jesus va superar Gomes amb una rematada que Sterling va reblar sobre la línia i l’ariet brasiler va multiplicar la seva aportació assistint a De Bruyne en el tercer i marcant ell mateix el quart.

Amb el Watford ja agenollat, el City no va aixecar el peu de l’accelerador i va acabar convertint la tarda de Wembley en un passeig militar, amb Sterling completant el seu hat-trick, primer aprofitant un contracop llançat per David Silva i finalment connectant a la xarxa, ja sense oposició una pilota des del cor de l’àrea. El City completa així una temporada en què ha afegit al seu palmarès la Community Shield, la copa de la Lliga (Carabao Cup), la Premier i la FA Cup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)