Champions

El Liverpool s’adjudica la sisena

Championa League. El conjunt ‘red’ s’imposa al Tottenham en una final gris i recupera l’orelluda 14 anys després

TOTTENHAM 0 LIVERPOOL 2

TOTTENHAM:Lloris, Trippier, Alderweireld, Verthongen, Rose, Sissoko (Dier, 74’), Winks (Lucas, 66’), Eriksen, Dele Alli (Llorente, 82’), Heung-Min Son i Harry Kane.LIVERPOOL:Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson, Wijnaldum (Milner, 62’), Mohamed Salah, Sadio Mané (Joe Gómez, 90’)i Firmino (Origi, 58’).GOLS:0-1 (2’) Mohamed Salah. 0-2 (87’) Origi. .ÀRBITRE:Damir Skomina (eslovè). Cap targeta.COMENTARI:63,272 espectadors al Wanda Metropolitano.

El Liverpool s’ha proclamat campió d’Europa per sisena vegada en imposar-se al Tottenham en una final gris, sense un gran discurs futbolístic de l’equip de Jürgen Klopp, sense una reacció clara dels de Mauricio Pochettino, però en què han acabat prevalent els dols de Mohamed Salah, de penal només començar, i de Divock Origi quan la final agonitzava i el porter Alisson havia fet acte de presència per desactivar les poques arribades del conjunt londinencs, enviant a córner un gran xut d’Eriksen i desactivant un parell de rematades de Heung-Min Son.

D’aquesta manera, el Liverpool es treu l’espina d’haver perdut la final de la temporada passada a Kíev contra el Real Madrid i sobretot es reivindica la figura de Jürgen Klopp, que després de perdre dues finals de Champions i una d’Europa League, acaba reivindicant la seva filosofia futbolística amb un Liverpool què, si bé no ha brillat en la final, ha acreditat la seva vàlua amb una gran trajectòria tan en la Premier com en la Champions i que deixa per al record la remuntada contra el Barça en la semifinal a Anfield.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)