Més futbol

El Dépor reacciona a dos gols del Màlaga

2a divisió. Els gallecs viatjaran a La Rosaleda amb dues dianes d’avantatge després d’un partit trepidant en l’anada de la semifinal

DEPORTIVO 4 MÀLAGA 2

DEPORTIVO:Dani Jiménez, David Simón, Duarte, Somma, Saúl, Bergantiños, Expósito, Cartabia (Diego Caballo, 80’), Pedro (Nahuel Leiva, 69’), Borja Valle (Vicente Gómez, 85’) i Carlos Fernández.MÀLAGA:Munir, Iván Rodríguez, Luis Hernández, Pau Torres (Diego González, 80’), Ricca, Keidi Bare, Boulhroud (Erick Morán, 66’), Ontiveros, Renato Santos, Adrián (Dani Pacheco, 66’) i Blanco.GOLS:0-1 (18’) Luis Hernández. 1-1 (21’) Carlos Fernández, de penal. 1-2 (37’) Ontiveros. 2-2 (56’) Pedro. 3-2 (63’) Carlos Fernández. 4-2 (77’) Borja ValleÀRBITRE:César Soto (Castella-la Manxa). Targetes grogues a Pedro, Iván Rodríguez i Keidi Bare.

El Deportivo de la Corunya va fer un pas important per ser a la final del play-off d’ascens a primera reaccionant en dues ocasions a gols del Màlaga en la primera meitat, un dels quals de gran factura d’Ontiveros, i obtenint un avantatge important per visitar La Rosaleda, amb Pedro, Carlos Fernández signant el seu doblet i un bon gol de Borja Valle al pal curt com a protagonistes en el tram final del primer assalt.

El Mallorca i l’Albacete s’enfrontaran aquest vespre (21 h, Movistar Partidazo) a l’Iberostar Estadi en l’anada de l’altra semifinal per ser al desenllaç d’un play-off que atorgarà l’última plaça d’ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)