1a divisió

El Valladolid rebutja la imputació dels fets que denuncia el Girona

Cas Oikos. El club castellà diu en un comunicat que no permetrà que es qüestionin els seus resultats, “obtinguts de manera lícita”

El Valladolid ha fet públic un comunicat oficial com a resposta a la denúncia presentada pel Girona al comitè de competició, que ha obert expedient tant al club castellà com a dos dels seus jugadors, Borja Fernández i Keko. El Valladolid rebutja la imputació dels fets que, “de manera interessada”, són objecte de denúncia per part del Girona, “amb simples retalls de premsa” com a suport”. “No ha existit cap tipus de participació per part del Valladolid, ni directament ni indirectament”. El club assegura que no permetrà que es qüestionin els seus resultats esportius, “obtinguts de manera lícita” i que confirmen la seva permanència a primera divisió. Reitera que té un programa d’acompliment que recull mesures per prevenir actuacions il·lícites i preservar la integritat de la competició, i apunta que presentarà les al·legacions en els terminis que correspongui. A més de mostrar respecte màxim per les actuacions judicials que continuen sota secret de sumari, el Valladolid diu que se sent greument perjudicat –“no consentirem que s’erosioni la imatge, la reputació i els interessos dels abonats i els aficionats”– i que es reserva el dret de prendre accions legals contra tercers per la protecció dels seus interessos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)