1a divisió

El madridisme s’entrega a Hazard

Real Madrid. Milers d’aficionats donen la benvinguda al belga, que es presenta sense dorsal i assegura que “des de petit, el meu somni és el Madrid”

El Real Madrid ha presentat aquesta tarda Eden Hazard al Santiago Bernabéu, on s’hi han aplegat milers d’aficionats blancs. Amb més de mitja hora de retard sobre l’horari previst, a quarts de vuit, el futbolista belga ha aparegut a la llotja d’honor de l’estadi madridista, acompanyat de Florentino Pérez, i el primer que ha vist és un recull de jugades seves en els vídeo-marcadors.

El president del Real Madrid ha estat el primer a prendre la paraula per pronunciar un dels seus clàssics discursos de benvinguda. No han faltat les habituals referències a la “llegenda” del club que presideix ni als desitjos del crac de torn de vestir la samarreta blanca: “ja ets on volies, avui s’acompleix un dels somnis de la teva vida.” Florentino Pérez ha tingut també bones paraules pel Chelsea -“un club amic”, ha dit- i ha definit Hazard com “un jugador meravellós, diferent, capaç de convertir el futbol en quelcom apassionant.”

Tot seguit, Eden Hazard ha entrat en escena pronunciant un breu “hola a todos” com a preludi d’un discurs en francès en el qual no hi ha hagut lloc per a la sorpresa: “Tinc moltes ganes de començar a jugar amb aquesta samarreta i de guanyar títols. El meu somni, des de petit, era jugar en el Madrid.”

El nou crac madridista ha tancat la seva presentació després de passar pel vestidor i posar-se, per primer cop, la samarreta blanca. Sense dorsal a l’esquena, Hazard ha fet els primers xuts damunt la gespa del Bernabéu i ha repartit pilotes a la graderia. Finalment, ha pres la paraula des del cercle central per cridar “hala Madrid”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)