Internacional

Coutinho arrenca amb bon peu

Copa Amèrica. L’atacant del Braça lidera el triomf del Brasil contra Bolívia amb un doblet i és escollit millor jugador del partit

Sense Neymar Junior, lesionat, totes les mirades enfocaven a un Philippe Coutinho que, després d’una temporada gris, acudia a la crida de la selecció com un últim intent de reivindicar el seu talent. I com a mínim d’entrada, el futbolista del Barça va correspondre de la millor manera amb un doblet per liderar la victòria del Brasil en l’estrena contra Bolívia (3-0).

Després d’una primera meitat molt ensopida, de molt govern brasiler, però de poques oportunitats, un penal assenyalat als bolivians per mans dins l’àrea va permetre canviar els xiulets de l’estadi Morumbi per aplaudiments. En un moment de plena necessitat, Coutinho va agafar la pilota i va angular perfectament el seu llançament, eludint l’estirada de Carlos Lampe i desencallant un partit que ell mateix encarrilaria poc després connectant de cap a la xarxa una centrada de Roberto Firmino i guanyant-se el dret a ser escollit futbolista del partit. Ja amb tot decidit, l’extrem del Gremio Everton va fer el gol de la sentència que porta certa calma a una selecció brasilera amb molta pressió a les espatlles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)