Internacional

Colòmbia fulmina l’Argentina quan jugava millor (1-0)

Copa Amèrica. Quan millor estava jugant el conjunt ‘albiceleste’ en la represa, un golàs de Roger Martínez decanta una nit que ha sentenciat Duvan Zapata amb el segon

L’Argentina de Leo Messi ha començat amb mal peu la seva aventura en la copa Amèrica, derrotada contra Colòmbia en un partit de moments, en què després d’una primera meitat de clar domini cafetero, l’albiceleste semblava haver trobat el seu rumb, amb l’entrada d’un bon Rodrigo de Paul i guanyant en mobilitat per obtenir un futbol col·lectiu més acceptable. Però just quan el conjunt orientat per Scaloni degustava els seus millors minuts de joc, Colòmbia l'ha enviat a la lona amb un golàs de Roger Martínez, que ha recollit un canvi d’orientació de James Rodríguez per, després d’eliminar Saravia, fulminar Armani amb un xut al pal llarg.

Ja a contracorrent, l’Argentina ha intentat seguir empenyent, però en ple intent d’aixecar un resultat advers, el que ha acabat trobant espais ha estat el conjunt de Carlos Queiroz, que en una transició ràpida entre Roger Martínez i Jefferson Lerma ha trobat el gol de la sentència, obra de Duvan Zapata, que obliga a l’Argentina a revertir una situació adversa en el torneig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)