Més futbol

El Mallorca pateix però fa bo el resultat de l’anada

2a divisió. Els balears s’enfrontaran al Depor en la final del ‘play-off’

ALBACETE 1 (1) MALLORCA 0 (2)

ALBACETE:Tomeu Nadal, Tejero, Gorosito (Caro, 46’), Gentiletti, Fran García, Bela (Susaeta, 83’), Febas (Barri, 69’), Dani Torres, Eugeni, Rei Manaj i Zozulia.MALLORCA:Reina, Sastre, Valentín, Raíllo, Estupiñán, Leo Suárez (Stoichkov, 74’), Dani Rodríguez, Pedraza, Salva Sevilla, Lago Junior (Ariday, 91’) i Abdón (Álex López, 64’).GOLS:1-0 (15) Bela.ÀRBITRE:Figueroa Vázquez. T.G.: Als locals Tejero, Fran Garcia i Torresi als visitants Marc Pedraza, Lago Junior i Raillo

Manolo Reina va haver de treure més d’una galleda d’aigua en el darrer rush final de l’Albacete per intentar forçar la pròrroga. Però el porter balear va poder celebrar amb els seus companys la classificació del Mallorca per a la final del play-off per pujar a primera. Van saber patir les escomeses d’un bon Albacete que es va avançar ben aviat. “A aquestes alçades de l’any, qualsevol es mereix passar a la final”, va dir Vicente Moreno. Tot i patir, els balears, que es veuran les cares amb el Depor en la final, van fer bo el 2-0 de l’anada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)