1a divisió

“No tinc pressió, vinc a aprendre”

1a divisió. El Real Madrid presenta Ferland Mendy, que defuig valorar el moment de forma de Marcelo: “No l’he vist sense samarreta, però sí que sé que té una trajectòria molt gran al club”

Ferland Mendy (Meulan-en-Yvelines, França, 1995) ja llueix de blanc i, en les seves primeres paraules com a futbolista del Real Madrid, va voler refredar la possible competència que tindrà la temporada vinent per un lloc en l’onze titular com a lateral esquerre, després d’una temporada en què Marcelo ha estat molt qüestionat pel seu estat de forma. “No l’he vist sense samarreta, així que no puc valorar el seu físic, però sí sé que Marcelo té una gran trajectòria al Real Madrid. Jo soc aquí per aprendre i intentar fer-ho de la millor manera”, va exposar el lateral, que en pocs anys ha passat de veure perillar la seva carrera a trepitjar el Santiago Bernabéu. “Quan tenia quinze anys em van operar del maluc. Em van dir que no podria tornar a jugar al futbol. Vaig estar un temps en cadira de rodes, sis o set mesos a l’hospital per tornar a caminar, i avui estic al Real Madrid. És increïble”, va explicar l’internacional francès, que no sent la pressió de correspondre a ser el lateral esquerre més car de la història. “Si no estigués convençut, no estaria aquí. El tema del preu és un acord entre els clubs, jo només intentaré donar el màxim”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)