1a divisió

Marc Gual, desig recurrent

Objectiu. El Girona es torna a fixar en el davanter badaloní, a qui ja ha intentat incorporar diversos cops els últims anys. El punta té contracte amb el Sevilla, que el va cedir al Saragossa

Des que Quique Cárcel és a la direcció esportiva del Girona, hi ha hagut diversos jugadors amb més d’una etapa a Montilivi –Pablo Maffeo n’és l’últim exemple– i també futbolistes d’altres clubs que han estat objecte de desig més d’una vegada. En aquest últim perfil hi encaixa de ple el davanter Marc Gual, que torna a ser a l’agenda del club blanc-i-vermell, ara amb més capacitat de seducció com a equip cridat a ser dels capdavanters a segona A. El davanter badaloní, amb contracte al Sevilla fins al juny del 2021, ha acabat la temporada amb el Saragossa, que tenia la possibilitat de prorrogar la cessió. El pas per La Romareda, però, ha estat força més discret de les expectatives que havia generat, amb sis gols –tres en un sol partit, al camp del Còrdova– en 29 partits jugats. Marc Gual, de 23 anys i representat per Mediabase Sports, va passar de l’Espanyol B al Sevilla Atlético el mercat d’hivern del curs 2016/17 i va fer 13 gols en mitja temporada a segona A. La següent, però, només en va fer un al filial andalús, abans d’anar al Saragossa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)