Internacional

Alemanya no falla

Mundial. El conjunt germànic s’imposa amb facilitat a Nigèria. Les bicampiones del món enllesteixen el partit en la primera mitja hora

alemanya 3 nigèria 0

ALEMANYA:Schult, Gwinn, Doorsoun, Hegering, Schweers (Carolin Simon, 46’), Huth, Leupolz (Klara Buehl, 46’), Lina Magull (Lena Oberdorf, 69’), Daebritz, Alexandra Popp, Lea Schuller.NIGÈRIA:Chiamaka N’nadozie, Okeki, Ebi, N’wabuoku (Rasheedat Ajibade, 46’), Ohale, Ordega, Ayinde, Okobi, Kanu (Alice Ogebe, 84’), Ihezuo (Chinaza Uchendu, 76’), Oparanozie.GOLS:1-0 (20’) Alexandra Popp; 2-0 (27’) Sara Daebritz de penal; 3-0 (82’) Lea Schuller.ÀRBITRE:Yoshimi Yamashita (Japó) va mostrar targeta groga a Evelyn Nwabuoku, Alexandra Popp, Svenja Huth, Desire Oparanozie, Rasheedat Ajibade.COMENTARI:Alemanya va complir els pronòstics i es va desfer amb facilitat de Nigèria. Les bicampiones del món en van fer prou amb una bona primera mitja hora de partit per deixar enllestida la classificació per a quarts de final de la copa del Món. La sempre perillosa Alexandra Popp va obrir el marcador als vint minuts i poc després Sara Daebritz va transformar un penal per deixar liquidada i encarrilada l’eliminatòria. La resta del partit, les bicampiones van aguantar el ritme alt de les africanes i en el tram final del partit va arrodonir la victòria amb un gol de Lea Schuller. Alemanya va ser un rellotge suís de precisió i ara només espera adversari a quarts de final.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)