Internacional

Colòmbia fa el ple i el Paraguai, a l’expectativa

Copa Amèrica. El combinat de Queiroz, amb molts suplents, tanca la fase de grups amb una altra victòria i deixa els de Berizzo al límit

colòmbia 1 paraguai 0

COLÒMBIA:Montero, Arias, Cristian Zapata, Lucumí, Borja, Jefferson Lerma, Cuéllar, Edwin Cardona (Barrios, 85’), Cuadrado (James Rodríguez, 58’), Luis Díaz i Falcao (Zapata, 66’).PARAGUAI:Gatito Fernández, Piris, Gustavo Gómez, Júnior Alonso, Arzamendia, Rodrigo Rojas (Iturbe, 63’), Matías Rojas (Domínguez, 46’), Richard Sánchez, Derlis González (Óscar Romero, 82’), Almirón i Cardozo.GOLS:1-0 (31’) Gustavo Cuéllar.ÀRBITRE:Víctor Hugo Carrillo. T.G.: A Borja i Lucumí i a Arzamendia.ESTADI:Arena Fonte Nova (Salvador de Bahia).

Colòmbia continua intractable. Nou de nou. La selecció de Carlos Queiroz tenia garantit el primer lloc del grup B abans de disputar la tercera i última jornada, però va tancar la fase de grups amb un altre triomf. Ple de victòries. L’última, contra el Paraguai. Per la mínima, gràcies a un gol de Gustavo Cuéllar, assistit pel futbolista de l’Atlético de Madrid Santiago Arias i després d’una recuperació de Falcao a la zona de tres quarts del camp, a la mitja hora de joc.

El Paraguai, tercer de grup, necessita un empat entre l’Equador i el Japó per ser a quarts. Un triomf de qualsevol dels dos deixarà fora els de Berizzo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)