Internacional

El Milan no podrà jugar l’Europa League la temporada vinent

Futbol internacional. El TAS castiga els italians per incompliment del ‘fair-play’ financer i el Torino ocuparà el seu lloc

El Milan no podrà participar la propera temporada en l’Europa League per incomplir l’equilibri financer en els períodes 2015-2017 i 2016-2018, segons ha fet públic avui el Tribunal d’Arbitratge Esportiu (TAS), que resol els dos recursos del club per acord d’aquest i de la UEFA. Aquesta sanció fa que el Torino disputi la fase prèvia de l’Europa League i que la Roma vagi directa a la fase de grups del torneig.

El TAS ha explicat que, els passats dies 24 i 25, les parts van acordar la designació d’únic àrbitre per resoldre els dos procediments iniciats després de dos recursos del Milan, sense necessitat de celebrar una audiència, i que el laude es fes públic avui com a molt tard per confirmar els clubs participants en competicions europees de la temporada 2019-2020.

La UEFA havia ajornat a principis d’aquest mes la seva decisió sobre l’incompliment del club italià en el trienni 2016-2018, a l’espera que el TAS donés el seu veredicte sobre un recurs del club davant la sanció que li va imposar per irregularitats en el període 2015-2017.

El Comitè de Control Financer de Clubs de la UEFA va obrir el passat 10 d’abril un nou procediment contra el Milan relacionat als últims tres anys, que “no està vinculat amb la decisió adoptada prèviament al desembre de 2018, relativa als períodes avaluats anteriorment que van finalitzar en 2015, 2016 i 2017 “.

El TAS ha indicat que “la Cambra de Resolució del Comitè de Control Financer de Clubs està convidada a emetre una ordre de procediment” un cop conegut el resultat d’aquest arbitratge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)