Internacional

Una final repetida a Udine

Europeu sub-21. Igual com fa dos anys, a Cracòvia, Espanya i Alemanya es disputaran, aquest vespre, el títol continental; la selecció estatal, que es troba en el seu millor moment després de dues golejades, buscarà la revenja

Les seleccions sub-21 d’Espanya i Alemanya s’enfronten aquest vespre (20.45 h, Cuatro), a l’estadi Dacia Arena d’Udine, en la final del campionat europeu de la categoria. Espanyols i alemanys són els mateixos protagonistes de la final de fa dos anys, a Cracòvia, en la qual un gol de Mitchel Weiser va privar de la glòria l’equip de Luis de la Fuente. El tècnic nascut a La Rioja i set dels seus jugadors es troben davant d’una nova oportunitat de ser campions continentals amb el mateix rival. Ho faran després d’haver anat de menys a més en el torneig. De fet, Espanya arriba a aquest duel decisiu en el seu millor moment, físic i anímic, com ho demostren les exhibicions contra Polònia (5-0), en l’últim partit de la lligueta, i França (4-1), en la semifinal. L’aposta per un equip ple de jugadors tècnics, i sense un davanter de referència, ha funcionat a la perfecció. Mikel Oyarzabal és qui actua davant de Ceballos, Fornals, Fabián i Dani Olmo i, al darrerr, el penedesenc de l’Espanyol Marc Roca actua com a migcentre.

Alemanya, per la seva banda, s’ha plantat a la final amb el seu clàssic futbol vertical, ple de velocitat i força. El principal perill de l’equip que entrena Stefan Kuntz és el davanter del Friburg Gian-Luca Waldschmidt, que ha marcat set gols i ha vist porta en tots els partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)