1a divisió

LaLiga repeteix la fórmula del calendari asimètric

Calendari. La federació i LaLiga arriben a un acord de mínims per tal que avui (13 h) es pugui fer el sorteig dels partits de la temporada 2019/20

Avui a la una del migdia, a la Ciudad del Fútbol de las Rozas, tindrà lloc el sorteig del calendari oficial de primera divisió per a la temporada 2019/20. Confirmat: hi haurà de nou calendari asimètric, igual que la temporada anterior. LaLiga repeteix fórmula i imposa el seu criteri per davant de les pretensions de la federació, que preferia un calendari tradicional. El president de la federació espanyola, Luis Rubiales, interpreta que els condicionants en el sorteig de fa un any van ser excessius i està a favor d’un sorteig més aleatori a l’hora de determinar l’ordre dels partits, però finalment s’ha imposat la llei de LaLiga. A Rubiales tampoc li van agradar les paraules de Javier Tebas insinuant que el primer clàssic es jugaria al Camp Nou i que seria al novembre.

L’última reunió per desencallar el tema va durar més de tres hores i finalment s’ha arribat a un acord de mínims per tal que es pugui fer el sorteig. La proposta acordada serà analitzada en la pròxima assemblea de la lliga i la pròxima reunió de junta directiva de la federació. Per ara, el partit dels dilluns queda en mans d’un jutge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)