Internacional

Suècia guanya el bronze en la primera mitja hora

Mundial. El combinat de Peter Gerhardsson repeteix la posició de fa vuit anys gràcies als gols de Kosovare Asllani i Sofia Jakobsson

ANGLATERRA 1 SUÈCIA 2

ANGLATERRA:Carly Telford; Lucy Bronze, Steph Houghton, Abbie McManus, Alex Greenwood; Jill Scott, Fran Kirby, Jade Moore; Nikita Parris (Karen Carney, 74’), Beth Mead (Jodie Taylor, 50’) i Ellen White..SUÈCIA:Hedvig Lindahl; Hanna Glas, Nilla Fischer, Linda Sembrant, Magdalena Eriksson; Nathalie Bjorn (Amanda Ilestedt, 72’), Kosovare Asllani (Julia Zigiotti, 46’), Caroline Seger; Sofia Jakobsson, Fridolina Rolfö (Lina Hurtig, 27’) i Stina Blackstenius.GOLS:0-1, Asllani (11’). 1-1, Sofia Jakobsson (22’). 1-2, Ellen White (31’).ÀRBITRE:Anastàsia Pustovoitova (Rússia). Grogues a Lindhal i Moore.

La pressió de Suècia i els dubtes ofensius de la selecció anglesa en els primers 25 minuts de joc van acabar donant la tercera plaça del mundial al combinat que dirigeix Peter Gerhardsson. Es van avançar les sueques, que repeteixen la tercera posició de fa vuit anys, en el minut 11 després d’un mal refús de les angleses. Asllani va fer el primer amb un xut ajustat al pal. La passivitat de la defensa anglesa va ser aprofitada per Sofia Jakobsson per fer el segon amb una bona rosca.

Els dos gols van fer reaccionar Anglaterra, que va marcar en el minut 31 el gol de l’esperança després d’una jugada individual de Fran Kirby. Dos minuts després, la golejadora del torneig, Ellen White, va empatar, però l’àrbitre va optar per anul·lar el gol per unes mans dubtoses.

La segona part va ser de domini de les angleses, que buscaven l’empat, però es van acabar imposant la defensa i la portera sueques. L’oportunitat més clara la va tenir Anglaterra en l’últim minut, quan Nilla Fischer va treure amb el cap i a la línia de gol un gran xut de Karen Carney, que va disputar el seu últim partit amb el combinat de Phill Neville.