Internacional

Saldant alguns comptes pendents

Copa Amèrica. La selecció d’Argentina s’imposa a Xile i pot mitigar una mica les dues derrotes en les finals del 2015 i 2016. Messi i Medel veuen la vermella directa després d’una picabaralla

argentina 2 xile 1

ARGENTINA:Armani; Foyth, Pezzella, Otamendi, Tagliafico; De Paul, Paredes, Celso (Mori, 89’) Messi, Agüero (Matías Suárez, 80’) i Dybala (Di Maria, 67’).XILE:Arias; Isla, Díaz, Medel, Jara, (Maripan, 49’) Beausejour; Aránguiz (Nicolás Castillo,82’), Pulgar, Vidal; Alexis Sánchez (Junior Fernandes, 17’) i Vargas.GOLS:1-0 Agüero (12’), 2-0 Dybala (21’), 2-1 Arturo Vidal (59’p)

Se sol dir que el partit per un tercer i quart lloc mai es vol jugar. Però el duel entre l’Argentina i Xile sí que tenia un interès especial. L’albiceleste volia cobrar-se alguns comptes pendents, perquè havia perdut les dues últimes finals de la copa Amèrica contra els xilens els anys 2015 i 2016. Ahir, per fi, van poder passar comptes i van aconseguir la tercera plaça després d’imposar-se per 2 a 1 en una final força tensa.

El combinat dirigit per Scaloni es va avançar amb un gol d’Agüero després d’una gran assistència de Messi i va certificar el seu domini amb un segon gol, de Dybala. En el minut 37 una picabaralla entre Messi i Medel va acabar amb els dos jugadors expulsats –el VAR va certificar la decisió–. L’Argentina va continuar tenint millors ocasions i hauria pogut augmentar l’avantatge, però Xile va posar emoció al partit amb un gol de penal d’Arturo Vidal en el minut 59. El marcador ja no es va moure més.