Internacional

Els Estats Units vencen Holanda i repeteixen títol

Mundial. Quatre anys després del triomf al Canadà, el combinat nord-americà torna a proclamar-se campió del món en una final decidida en la segona meitat

Era la gran favorita i no ha fallat. Quatre anys després de vèncer al mundial del Canadà, els Estats Units han repetit títol en vèncer Holanda en una final decidida en el segon temps, en què les nord-americanes han estat netament superiors a partir del gol de penal de Rapinoe al minut 61.

Acostumades a obrir la llauna abans del primer quart d’hora, Holanda ha sabut contenir l’inici vigorós del conjunt de Jill Ellis cedint-li la iniciativa i esperant replegada al darrera. I el cert, és que la tàctica els hi ha funcionat en el primer temps, si bé és cert que en el tram final, Alex Morgan ha tingut un parell de bones oportunitats per obrir la llauna. El gol, però, no ha arribat gràcies a les intervencions de van Veenendaal, que ja no hi ha pogut fer res en el segon temps en un penal comès per van der Gragt al 61’. Rapinoe ha estat l’encarregada de transformar la pena màxima, que ha obert el camí pels Estats Units, molt superiors a partir de l’1-0. Lavelle ha fet el segon poc després i amb el conjunt holandès trencat, el conjunt nord-americà ha perdonat abans de poder celebrar el seu quart títol de campiona del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)