Internacional

Mihajlovic té leucèmia

Serie A. L’històric exfutbolista, ara entrenador del Bolonya, anuncia que li han descobert la malaltia i promet lluitar per recuperar-se: “No tinc por; me’n sortiré amb l’ajuda de tots”

Sinisa Mihajlovic (Vukovar, Croàcia, 1969) va comparèixer ahir davant els mitjans de comunicació per informar que té leucèmia. L’històric futbolista, campió d’Europa amb l’Estrella Roja de Belgrad i posteriorment protagonista d’una dilatada trajectòria com a futbolista i com a entrenador, va anunciar que està preparat per combatre la malaltia. “És una cosa que et canvia la vida en un segon, però no tinc por, faré el que faci falta i amb l’ajuda de tots superaré la malaltia. La vida mai m’ha regalat res, he hagut de lluitar sempre i ho faré una vegada més”, va expressar Mihajlovic, que està immers en plena pretemporada amb el Bolonya, club al qual dirigia des de la temporada passada.

La institució, de fet, malgrat la seva leucèmia, té la intenció de mantenir al balcànic al capdavant de l’equip. “Continuarà sent l’entrenador del Bolonya passi el que passi els pròxims dies perquè estem convençuts que se’n sortirà”, va comunicar en la mateixa roda de premsa el director esportiu, Walter Sabatini.

.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)