1a divisió

Asensio, contra corrent

1a divisió. L’extrem balear es trenca el genoll a les portes d’una temporada que havia de ser clau en la trajectòria d’un futbolista d’un talent evident però que no ha acabat de fer eclosió

La carrera de Marco Asensio (Palma, 1996) fa definitivament pujada. A les portes del que havia de ser un any capital, en què s’havia de dirimir si és un futbolista important per al Real Madrid o un agitador puntual en el dia a dia del club de Chamartín, l’extrem balear va tenir una inoportuna lesió en el partit contra l’Arsenal que l’obligarà a passar pel quiròfan i que no li permetrà reintegrar-se a la disciplina comandada per Zinedine Zidane fins ben entrada la competició.

Asensio, que va tenir temps de marcar un golàs abans de lesionar-se (el Madrid va guanyar en la tanda de penals després d’empatar a 2), té un trencament del lligament anterior i del menisc del genoll esquerre. Pendent de ser intervingut, l’extrem de Palma ja sap que haurà de remar contra corrent per intentar redreçar una carrera de potencial inqüestionable, però que no ha acabat de fer eclosió des que el Real Madrid va anticipar-se al Barça amb el seu fitxatge a finals del 2014. Tot i tenir en el seu palmarès ja dues Champions, una lliga i tres mundials de clubs, entre altres distincions, l’aportació d’Asensio sempre ha anat a fogonades i la temporada passada, per exemple, només va ser titular en la meitat dels partits de lliga de l’equip i només va marcar un gol.

Ara, amb la baixa de llarga durada del mallorquí, s’obre un càsting de candidats a guanyar protagonisme en les alineacions de Zinedine Zidane, amb els joves Rodrygo, Brahim Díaz i Take Kubo com a grans candidats, amb la possibilitat que el futur de James Rodríguez fins i tot pugui tenyir-se de blanc (el colombià encara és propietat del Madrid, malgrat que es dona per segura la seva marxa) i fins i tot amb la possibilitat que Gareth Bale pugui aferrar-se a la seva continuïtat. De moment, el gal·lès va jugar contra l’Arsenal i va oferir un rendiment òptim, marcant un dels gols del conjunt blanc. Tot i això, Zidane va afirmar al final del partit, quan ja se sabia que Asensio tenia una lesió important, que la situació de l’extrem de Cardiff “no ha canviat”. “De moment continua amb nosaltres, és l’únic que puc dir. L’altre dia no va voler jugar i avui sí... Veurem el que passa, però la situació la coneixeu perquè ja us la vaig explicar”, hi va afegir el preparador marsellès, que en l’anterior partit contra el Bayern de Munic ni tan sols va alinear Bale al·legant que hi havia una negociació molt avançada per donar-li sortida. De moment, però, semblen abocats a conviure uns dies més.

DIAGNÒSTIC OFICIAL

El mallorquí haurà de passar pel quiròfan en les pròximes hores

L’Arsenal, optimista amb Ceballos

Tot i que la lesió de Marco Asensio podria obrir la porta a la continuïtat d’alguns futbolistes que tenien els dies comptats a la casa blanca, no seria el cas de Dani Ceballos, ja que l’Arsenal estaria a prop d’aconseguir una cessió del futbolista en els últims dies de mercat a la Premier League (tanca el 9 d’agost). Segons va publicar ahir Sky Sports, el conjunt del nord de Londres mantindria l’optimisme al voltant de l’operació, i hi afegia que el migcampista andalús hauria de ser els pròxims dies a la capital d’Anglaterra per sotmetre’s a les pertinents proves mèdiques prèvies a la signatura del contracte i a fer oficial una operació que ha de permetre tenir rodatge a l’exjugador del Betis, escàs de minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)