Més futbol

La lliga, només en cap de setmana

Futbol. La jutgessa única de competició ha emès una resolució per la qual no es disputaran partits ni divendres ni dilluns, modificant les tres primeres jornades de lliga, fet que afecta al Barça i al Girona

La jutgessa única de competició ha establert que els partits de les tres primeres jornades de la lliga tan a primera com a segona divisió només es disputaran en cap de setmana, després que la Federació espanyola de futbol (FEF) instés a una resolució sobre els horaris fixats per la lliga. La FEF, encarregada d’establir les jornades, veu d’aquesta manera com la justícia li dóna la raó i, després del recurs de la lliga, no es jugaran partits ni els divendres ni els dilluns abans de la primera aturada de seleccions, fet que afecta tan al Barça com al Girona. Els blaugrana, que havien de desprecintar la liga divendres 16 a San Mamés, visitaran La Catedral un dia més tard, dissabte 17 a les 20.45 hores, mentre que el Girona veu com se li modifiquen els horaris de dos partits: havia de visitar Albacete divendres 23 d’agos i finalment ho farà un dia més tard (a les 20.30 hores), en el seu partit corresponent a la jornada 2, mentre que una setmana més tard s’enfrontarà al Màlaga diumenge enlloc del dilluns, com estava previst inicialment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)