Més futbol

Duel ibèric a Erevan

Europeu sub-19. La selecció espanyola, amb set futbolistes del Barça, s’enfronta a Portugal per conquerir un títol que aquesta generació de futbolistes ja va aconseguir en categoria sub-17

La selecció espanyola sub-19 és a un partit de coronar-se campiona d’Europa. Poques setmanes després de guanyar l’europeu sub-21, l’equip estatal aspira a aixecar un nou títol, aquesta vegada a Erevan, a la capital d’Armènia, si és capaç de derrotar Portugal en la final (18.30 h/Teledeporte). Després de deixar fora França en la tanda de penals de la semifinal, amb una actuació destacada del català Arnau Tenas, que va aturar un llançament, l’equip espanyol, que disposa de set futbolistes del Barça en la seva nòmina, mirarà de conquerir ara un torneig que aquesta generació de futbolistes ja va aconseguir en la categoria sub-17 fa dos estius a Croàcia. “Sabem que aquestes finals es guanyen per penals i que hem d’aixecar el nostre nivell, però volem l’or i compartir l’alegria amb Luis de la Fuente i els nois de la sub-21”, va manifestar ahir el seleccionador estatal, Santi Denia.

Amb Portugal juguen alguns dels futbolistes que van guanyar la passada edició de la Youth League amb el Porto.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)