1a divisió

L’Atlético humilia el Real Madrid (3-7)

Pretemporada. Quatre gols de Diego Costa, que ha estat expulsat, i tres, signats per João Fèlix, Correa i Vitolo destrossen l’equip de Zidane, que ha ofert una imatge lamentable en l’amistós als Estats Units

El primer amistós entre els dos equips de Madrid fora del territori espanyol ha acabat, aquesta matinada, amb una humiliant golejada de l’Atlético sobre el Real Madrid. L’estadi MetLife, situat a la ciutat d’East Rutherford, propera a Nova York, ha estat escenari d’un duel en el qual l’equip de Zidane ha estat una joguina en mans del de Simeone, molt més motivat. El gol de Diego Costa en el segon 43 i el 0-2, de João Fèlix, 7 minuts després, han començat a dessagnar els merengues. La manca d’intensitat i d’idees dels blancs s’ha traduït, en el minut 19, en un nou gol blanc-i-vermell, aquest de l’argentí Ángel Correa. Ha estat, però, la nit de Costa, que ha tornat a marcar en el minut 28, amb una altra rematada potent des de dins de l’àrea i que, quan semblava que el 0-4 seria el marcador amb el qual s’arribaria al descans, ha segellat el seu hat-trick. L’Atlético de Madrid ha posat futbol, velocitat i, sobretot, encert en la rematada.

Tot i els canvis de rigor en la segona part, el partit ha continuat igual: el Madrid no reaccionava i, de nou, Costa, en el minut 51, aconseguia el seu quart gol de la nit (0-6). Nacho, quan s’havia jugat una hora de partit, signava el primer gol madridista i, poc després, l’heroi de la nit, Diego Costa, era expulsat per vermella directa, juntament amb Carvajal. Amb tot, l’Atlético no ha cedit en la pressió ofensiva i Vitolo ha posat l’1-7 en el minut 71.

Simeone s’ha decidit a donar entrada als joves en la recta final i ha ajudat el Real Madrid a maquillar el resultat amb dos gols, signats per Benzema i Javi Hernández, que no han salvat la patètica imatge dels blancs.