Internacional

Espanya, campiona d’Europa per vuitè cop

Europeu sub-19. Dos gols del valencianista Ferran Torres donen una merescuda victòria a l’equip de Santi Denia contra Portugal

PORTUGAL 0 ESPANYA 2

PORTUGAL:Biai; Da Costa, Loureiro, Cardoso, Tavares; Vieira (Bandeira, 76’), Machado (Almeida, 64’), Ferreira; Mario (Antunes, 58’), Ramos i Correia (Pina, 76’).ESPANYA:Arnau Tenas; Víctor Gómez, Èric García, Guillamón, Miranda; Moha (Mollejo, 87’), Blanco, Sergio Gómez (Barrenetxea, 81’); Ferran Torres (Víctor Chust, 90’), Abel Ruiz (Marqués, 90’) i Bryan Gil (Orellana, 80’).GOLS:0-1 (34’) Ferran Torres. 0-2 (50’) Ferran Torres.ÀRBITRE:Irfan Peljto (Bòsnia i Hercegovina). Va ensenyar groga a Tavares, Ramos i Loureiro.

La selecció espanyola va aconseguir el seu vuitè títol europeu sub-19 en derrotar, per 0-2, la de Portugal, el campió vigent, en una actuació brillant. Dos gols del jugador del València Ferran Torrres van decidir la final. El primer, poc després de la mitja hora de joc, en rematar a la xarxa una centrada des de l’esquerra de Bryan Gómez. El segon, en el minut cinc de la segona part, resolent una acció iniciada també en el costat esquerre de l’atac. Els catalans Arnau Tenas, Víctor Gómez, Éric García i Sergi Gómez, a més dels blaugrana Juan Miranda i Abel Ruiz, van ser titulars en l’equip de Santi Denia.