1a divisió

La Xina abaixa el teló del mercat i Bale en queda fora

1a divisió. Ahir a la tarda es va tancar la finestra de traspassos al gegant asiàtic, un dels pocs països que podien afrontar l’operació pel gal·lès

És 1 d’agost i Gareth Bale continua en nòmina del Real Madrid. Han passat dies des que Zinedine Zidane va confirmar el seu distanciament amb el gal·lès –“com més aviat marxi, millor per a tots”, va dir– i fins i tot ha decidit deixar-lo fora de l’Audi Cup, que s’ha disputat a Munic. Però amb el temps, a Bale també se li van esfumant les escapatòries d’una situació difícil. A la Xina ja no hi podrà anar, una vegada el mercat de fitxatges va posar punt final ahir a la tarda al mercat asiàtic, amb el Jiangsu Suning com el candidat que més a prop ha quedat d’incorporar el futbolista de Cardiff, al qual garantia un contracte de 25 milions d’euros anuals, però no estava disposat a pagar un traspàs com exigia el Real Madrid.

Caiguda la via xinesa, tant al Madrid com a Bale se’ls presenta ara un escenari complicat, amb un futbolista devaluat pels darrers esdeveniments i pocs mercats capaços d’afrontar una operació d’enorme càrrega econòmica. A Anglaterra, a més, només queda una setmana per al tancament del mercat i no hi ha clubs disposats a afrontar un traspàs que satisfaci les exigències del futbolista, que no vol degradar el seu salari i que se sap en una posició de força amb tres temporades garantides en el Madrid, i un club blanc que de moment es mostra reticent a fer totes les concessions i deixar marxar un futbolista pel qual va pagar 100 milions d’euros sense rèdits.

Benzema lidera el triomf contra el Fenerbahçe

El Real Madrid va salvar l’honor en l’Audi Cup amb una victòria pel tercer i quart lloc contra el Fenerbahçe (4-3). No sense patiment, això sí, evidenciant novament els seus problemes defensius, encara que elevant la seva eficàcia a l’àrea rival gràcies a un Karim Benzema que va marcar un hat-trick. Nacho, a la sortida d’un córner, i finalment un Mariano Díaz de futur incert, van culminar la victòria d’un Madrid en què de nou Takefusa Kubo va deixar grans sensacions en els pocs minuts que va disputar en el tram final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)