Internacional

Els penals donen la Community Shield al City

Futbol. Una aturada de Bravo en el llançament de Wijnaldum ha condemnat el Liverpool i ha donat el primer títol de la temporada als ‘citizens’

El Manchester City de Pep Guardiola ha guanyat el primer títol oficial de la temporada a Anglaterra. Els citizens han necessitat la tanda de penals per a superar un Liverpool i alçar la sisena Community Shield de la seva història, la segona consecutiva. Una aturada de Claudio Bravo en el segon xut dels reds ha estat decisiva.

El duel ha començat frenètic, amb ocasions a banda i banda fent bo el tòpic anglès del futbol vertical. El gol d’Sterling en el minut 10 de partit ha tranquil·litzat les aigües, ha donat el testimoni del domini al City i ha fet recular el Liverpool. N’ha tingut alguna més el conjunt que dirigeix Guardiola, que ha vist com Leroy Sané s’havia de retirar del terreny de joc quan no s’havia arribat ni al quart d’hora de joc.

El Liverpool ha estirat línies després de la represa i ha trepitjat àrea citizen. De fet, els deixebles de Klopp han estavellat dues pilotes al pal: Virigil Van Dijk en una rematada a la sortida d’un córner i Salah en un xut des de la distància. Han estat dos avisos just abans del gol de l’empat, obra de Matip que ha rematat amb el cap dins l’àrea. La punteria del City i l’errada de Wijnaldum davant Bravo en la tanda de penals ha estat decisiva. D’aquesta manera, els homes de Pep Guardiola alcen la Community Shiedl, el primer títol de la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)