Internacional

Guardiola tanca el cicle anglès

Community Shield. El City supera el Liverpool en els penals, s’imposa en el primer títol oficial de la temporada a Anglaterra i tanca un any en què ha guanyat totes les competicions del país

MaN. CITY 1 (5) Liverpool 1 (4)

MANCHESTER CITY:Bravo, Walker, Stones, Otamendi, Zinchenko, Rodri, De Bruyne (Foden, 89’), Silva (Gundogan, 61’), Sané (Gabriel Jesus, 13’), Bernardo Silva i Sterling.LIVERPOOL:Alisson, Alexander-Arnold (Matip, 67’), Van Dijk, Gomez, Robertson, Fabihno (Keita, 67’), Henderson (Lallana, 79’), Wijnaldum, Origi (Oxlade-Chamberlein, 79’), Salah i Firmino (Shaqiri, 79’).GOLS:0-1, (12’) Sterling. 1-1 (78’) Matip.ÀRBITRE:Atkinson (anglès).T.G.:A De Bruyne.

El Manchester City ho ha guanyat tot a Anglaterra des de fa un any. Des del triomf del 5 d’agost, a Wembley, en la final de la Community Shield contra el Chelsea, els deixebles de Pep Guardiola no han fallat. Community Shield, Premier League, Carabaco Cup, FA Cup i, de nou, Community Shield. Ahir, contra el vigent campió d’Europa, el Liverpool, no va ser una excepció. I això que, la igualtat entre els dos equips, només la va desequilibrar la tanda de penals.

A Wembley, els citizens van marcar ben aviat i van assolir el domini del duel. La diana de Sterling va servir per donar tranquil·litat als de Guardiola i per entendrir el Liverpool, que no se sentia còmode. En la represa, però, el Liverpool va estirar línies i va avisar en dues ocasions clares: Van Dijk va estavellar una rematada a la fusta en la sortida d’un córner i Salah també va topar amb els pals després d’una bona jugada individual. Cap dels dos equips va poder evitar la tanda de penals i, aleshores, va aparèixer Claudio Bravo. El porter xilè va aturar el segon llançament del Liverpool, obra de Wijnaldum, i la punteria dels seus companys va fer la resta. Pep Guardiola i el seu Manchester City tanquen el cicle anglès havent-ho guanyat tot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)