1a divisió

El Villamarín torna a creure

Els sevillans confien en la seva nova estrella, Fekir, i el seu nou entrenador, Rubi, per tornar a Europa

El Betis tancarà el mercat de fitxatges amb l’afició il·lusionada per un projecte que aspira a Europa i amb la directiva satisfeta per les operacions que s’han tancat. Si els del Benito Villamarín ja van donar la sorpresa la temporada passada quan van aconseguir la cessió de Lo Celso del PSG –finalment adquirit en propietat l’abril passat–, aquest estiu han tornat a donar un cop sobre la taula amb la incorporació de Nabil Fekir (Olympique de Lió), un altre esquerrà de tècnica depurada capaç de marcar diferències a partir de tres quarts de camp.

Un fitxatge que ha tornat a alçar les expectatives i ha renovat les il·lusions en una afició que el curs passat va acomiadar el seu equip amb xiulets després de tancar l’etapa Quique Setién de manera abrupta. Calia un cop de timó i el club el va donar pagant la clàusula de Rubi per liderar una plantilla que s’ha anat renovant amb les incorporacions de Juanmi (Real Sociedad), Pedraza (Vila-real), Dani Martín (Sporting) i del mencionat campió del món Fekir (Lió). En pocs mesos els xiulets s’han convertit en somriures gràcies a un rentat de cara impulsat, en bona part, a les ventes de futbolistes Pau López (Roma), Júnior Firpo (Barça) i Lo Celso (Tottenham), que han donat múscul econòmic al conjunt sevillà, no només per incorporar Fekir, sinó també per encarar les últimes setmanes de mercat amb la butxaca plena per satisfer les darreres peticions del nou tècnic.

Iglesias com a primera necessitat

I és que després de rebre gairebé 60 milions en vendes –que en podrien ser més quan l’estiu que ve el Tottenham exerceixi l’opció de compra sobre Lo Celso–, l’entitat andalusa afronta els últims dies d’estiu amb un objectiu clar: rematar la feina. I cap nom sona amb més força que el del davanter de l’Espanyol Borja Iglesias, a qui Rubi ja va entrenar l’any passat i a qui ha demanat públicament. No se n’amaga del seu interès per un futbolista que ha estat des del primer dia una prioritat. Els blanc-i-blaus i el Betis ja fa setmanes que negocien, unes converses que s’han tornat a reactivar els darrers dies. Els andalusos tenen diners ara per afrontar els 28 milions de la clàusula del punta gallec i els 17 gols de Borja el curs passat el fan una peça necessària per un equip que l’any passat ja va reconèixer que el seu major error va ser no incorporar un killer i que va anotar només 44 gols en 38 jornades.

Tant és així, que Lo Celso i Canales, dos migcampistes, van acabar sent els màxims golejadors del conjunt verd-i-blanc, que aquest estiu ha perdut, a més, Sergio León i Jesé en la punta d’atac. Més enllà de Borja, però, Rubi espera tancar també l’arribada del lateral Àlex Moreno (Rayo) i acabar de reforçar el mig del camp i la punta d’atac.

Milions
23
del Roma
El club andalús rebrà aquesta quantitat del club de la capital italiana per la venda del porter Pau López
18
del Barça
Els clubs van pactar una operació de 18+12 per Júnior Firpo.
16
del Tottenham
Lo Celso va sortir cedit, però els del nord de Londres tenen una opció de compra que podria fer pujar l’operació fins als 70 milions.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)