1a divisió

La vella guàrdia, a escena

1a divisió. La lesió a última hora de Hazard provoca que el bloc de l’any passat, que ha fallat en la pretemporada, hagi de complir en l’estrena de lliga del Madrid a Balaídos (17 h, Movistar)

L’ambient enrarit amb què el Madrid va acabar la temporada passada s’ha accentuat després d’una pretemporada accidentada. Quan falten dues setmanes per tancar-se el mercat, les incorporacions que necessitava l’equip no s’han produït, les sortides han quedat encallades i els resultats han posat en evidència la feblesa del conjunt de Zidane. El Madrid necessita un bon inici de lliga per fugir dels fantasmes de la temporada passada i avui (17 h, Movistar La Liga) té una prova clau contra el Celta. Els blancs, però, no poden comptar amb el seu estilet, Eden Hazard, per una lesió en el recte femoral que el tindrà de baixa durant tres setmanes. La vella guàrdia, aquella que va caure amb estrèpit el curs passat, haurà d’intentar evitar el terratrèmol.

El xoc a Balaídos està carregat d’una tensió impròpia d’una primera jornada de lliga. El Madrid ha presentat un registre de dues victòries (contra el Fenerbahçe i el Red Bull Salzburg), dos empats (Arsenal i Roma) i tres derrotes (Bayern de Munic, Tottenham i Atlético de Madrid, la més dolorosa, encaixant set gols). Sembla, doncs, que res no ha canviat des del passat curs excepte per l’arribada de Hazard sobre el qual sembla pivotar tot el sistema de Zidane. Avui, però, el jugador belga no hi serà, de manera que el tècnic francès haurà de tornar a comptar amb la mateixa columna del curs passat i, fins i tot, jugadors que ell creia descartats com ara Bale o James. “Semblava que Bale marxava i ara està amb nosaltres. Ara compto amb ell i amb tots. Té fitxa i serà un jugador important”, va assenyalar l’entrenador en la roda de premsa prèvia al partit. “Pessimisme abans de començar? És normal però tot això acaba de començar. A l’afició li demano paciència.”

LA PRÈVIA

Hi ha optimisme total. Volem jugar, fer-ho bé, però serà a poc a poc, començant per demà [per avui]. Hem d’estar tranquils
Semblava que Bale marxava i ara està amb nosaltres. Té fitxa i serà un jugador important
Zinedine Zidane
entrenador del madrid

“L’indult és un tema seriós i prou greu”

A menys de 24 hores de començar el xoc no era clara la presència de Carvajal en el partit ja que no hi havia una decisió ferma sobre si el lateral, juntament amb cinc jugadors més de primera divisió, serien indultats de la sanció. “No és lògic. Nosaltres encara tenim obert el vídeo del rival pendents de si Carvajal pot jugar o no. Han tingut dos mesos per decidir”, va dir el tècnic del Celta, Fran Escribà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)