1a divisió

Una victòria guaridora

Amb bon peu. Després d’una pretemporada de molts dubtes, el Madrid va vèncer amb sobrietat el Celta en un triomf en què Bale va ser titular i va fer l’assistència del 0-1 i Modric va ser expulsat

celta 1 madrid 3

CELTA:Rubén Blanco; Kevin, David Costas, Araújo, Olaza; Brais Méndez (Pape Cheickh, 83’), Lobotka (Pione Sisto, 74’), Fran Beltrán, Denis; Toro Fernández (Losada, 87’) i Iago Aspas.MADRID:Courtois; Odriozola, Sergio Ramos, Varane, Marcelo; Casemiro, Modric, Kroos; Bale (Isco, 74’), Vinicius (Lucas Vázquez, 69’) i Benzema (Jovic, 80’).GOLS:0-1 (12’) Benzema. 0-2 (62’) Kroos. 0-3 (80’) Lucas Vázquez. 1-3 (91’) Losada.ÀRBITRE:Estrada Fernández.T.G.:als locals Kevin, Rubén Blanco, Iago Aspas, Toro Fernández i David Costas; i als visitants Vinicius i Odriozola.T.V.:vermella directa al visitant Modric (57’).PÚBLIC:23.566 espectadors.

No hi ha res més intangible que les sensacions, fum que es pot esvair amb un sol resultat. I al Madrid, després d’una pretemporada que no va fer més que incrementar els dubtes, només li va caldre la primera jornada de lliga per tornar a somriure i veure com el futur es feia molt més clar gràcies a tres punts que, tot sigui dit, són molt més perceptibles que no pas les sensacions i els dubtes.

El partit dels de Zidane tampoc va ser cap meravella i, mentre va ser dins el partit, el Celta va gaudir d’ocasions de sobres per empatar, però Courtois i el VAR –Estrada Fernández no havia vist el fora de joc de Iago Aspas en la darrera jugada del primer temps– van mantenir l’avantatge dels blancs quan ho van necessitar.

Els de l’any passat

Abans d’això, el Madrid havia colpejat en la primera que havia tingut després d’una magnífica jugada individual de Bale culminada per Benzema, una combinació que semblava que enguany ja no veuríem. I és que tot i els dubtes sobre la continuïtat del gal·lès, sentenciat públicament per Zidane fa unes setmanes, a l’hora de la veritat, el tècnic francès va decidir apostar per Bale i per deu jugadors més que ja estaven l’any passat. De fitxatges, només deu minuts de Jovic. La resurrecció del vell Madrid.

El gol de Benzema va deixar uns minuts tocat el Celta, que en el primer temps hauria pogut empatar en una acció en la qual Varane va evitar que el Toro Fernández rematés a plaer (31’), però que també va veure com el Madrid podia sentenciar. Rubén Blanco va salvar la diana blanca en xuts de Modric i Bale, així com el VAR va evitar que l’1-1 de Brais Méndez pugés al marcador un cop ja l’havia celebrat. Després de la represa, els celestes, comandats per Denis Suárez, van viure els seus millors minuts. Benzema va ser el primer a avisar, però les millors ocasions van ser locals: primer, Courtois va evitar el gol d’Aspas (49’) i després va ser Casemiro qui va salvar el xut sense porter de Brais. El Celta sentia que estava a prop del gol, més encara quan, de nou ajudat pel VAR, el col·legiat va expulsar Modric amb vermella directa, però un altre cop les sensacions es van veure aixafades per la realitat. El Celta va tornar a tenir l’empat a tocar en una rematada a boca de canó d’Araújo que el sentinella blanc va salvar amb una aturada espectacular, però tot just després Kroos es va inventar un míssil que va entrar per l’escaire i va sentenciar un partit que va cloure amb el colofó del 0-3 de Lucas Vázquez i el de l’honor del juvenil Losada.

EL ‘VELL’ MADRID

Bale va ser titular en un onze inicial sense cap de les incorporacions d’aquest estiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)