1a divisió

Sergio i els malabarismes

1a divisió. Deu dels onze titulars que va presentar el tècnic català del Valladolid en el triomf al Villamarín eren a l’equip la temporada passada

betis 1 valladolid 2

BETIS:Robles; Emerson, Bartra, Sidnei, Pedraza; Carvalho, Javi García; Joaquín (Dani Martín, 10’), Tello (Juanmi, 83’); Fekir i Borja Iglesias (Loren, 46’).VALLADOLID:Masip; Javi Moyano, Salisu, Kiko Olivas, Nacho; Rubén Alcaraz (Anuar Tuhami, 76’), Míchel, Antoñito (Waldo, 55’), Óscar Plano; Sergi Guardiola i Sandro (Enes Ünal, 12’).GOLS:0-1 (63’) Guardiola. 1-1 (68’) Loren. 1-2 (89’) Óscar Plano.ÀRBITRE:Jaime Latre.T.G.:als locals Emerson i Pedraza; i als visitants Plano, Antoñito, Alcaraz, Moyano, Míchel i Anuar.T.V.:el porter local Robles (10’) per vermella directa.PÚBLIC:51.500 espectadors.

50 milions d’euros s’ha gastat aquest estiu el Betis per reforçar la seva davantera. Els equips de mitja taula en la lliga espanyola han sortit al mercat amb força. No és el cas del Valladolid, que aquesta temporada ha tingut un superàvit de 7 milions d’euros i és un dels cinc equips de primera divisió que està, dues setmanes abans d’acabar el mercat, en números verds juntament amb l’Eibar, l’Espanyol, el Vila-real i l’Atlético. Això no va ser un impediment perquè ahir tornés a demostrar una gran resiliència. Comandats pel tècnic català Sergio González, que arrossega un ascens a primera miraculós i una salvació, posterior, inesperada, el Valladolid va treure un valuós triomf del Villamarín.

L’exentrenador de l’Espanyol ha hagut de confiar en la plantilla que el curs passat es va salvar pels pèls. Deu dels onze titulars que va presentar al Villamarín eren el curs passat en la plantilla. Sandro, cedit per l’Everton (és una de les sis altes que han arribat de préstec), a més, es va lesionar en una de les primeres jugades del partit que va suposar l’expulsió del porter Joel Robles. El Valladolid va aprofitar per avançar-se per mitjà de Sergi Guardiola però Loren va empatar immediatament. Amb un home més, els visitants es van plantar a camp rival i Plano va obtenir el gol del triomf.

LES XIFRES

20 equips
amb propera
6
dels set reforços
han estat cedits procedents d’altres equips.
1
milió d’euros
ha gastat en traspassos el Valladolid aquest estiu.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)