1a divisió

Tebas torna a la càrrega

Futbol. El president de LaLiga acusa la federació espanyola de tenir una visió “prehistòrica del món del futbol”, en una entrevista a ‘France Football’ en què aireja les diferències entre organismes

Javier Tebas viu permanentment amb els ganivets esmolats, especialment en la seva disputa amb la Federació espanyola de Futbol (FEF), més acarnissada que mai a causa de l’episodi sobre si s’han de jugar o no partits els divendres i els dilluns. “Els problemes que tenim principalment són de competència i de poder. Els nous líders no entenen com funciona la indústria actual, les necessitats dels inversors, que exigeixen creixement i volen veure com els seus actius generen valor. A la federació tenen una visió prehistòrica del nostre esport”, va explicar en una entrevista a France Football, en què també va aprofitar per reivindicar el sistema de lligues estatals per davant del desig de potenciar les competicions europees. “A les lligues tenim coses a millorar, però és un sistema que no funciona malament i un canvi en el format de la Champions League i de l’Europa League no resoldrà aquest problemes. El que és veritablement perillós és reduir les inversions en els torneigs nacionals”, va concloure el president de La Liga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)