1a divisió

Odegaard tomba el Mallorca en el 83

1a divisió. El migcampista noruec de la Real culmina una brillant actuació a Son Moix amb un gol ‘in extremis’ que val tres punts

MALLORCA 0 R. SOCIEDAD 1

MALLORCA:Reina; Joan Sastre, Valjent, Raíllo, Lumor; Baba, Salva Sevilla, Dani Rodríguez (Pablo Chavarria, 86’), Febas (Trajkovski, 58’); Lago Junior i Budimir (Álex Alegría, 71’).REAL SOCIEDAD:Moyá; Zaldua, Le Normand, Zubeldia, Aihen; Illarra, Mikel Merino (Zurutuza, 73’), Odegaard; Januzaj (Isak, 62’), Oyarzabal i Willian José (Portu, 62’).GOL:0-1 (83’) Odegaard.ÀRBITRE:Pizarro Gómez. TG: Merino, Raíllo.PÚBLIC:18.133 espectadors a Son Moix.

La Real Sociedad es va endur els tres punts de Son Moix després de superar el Mallorca per la mínima gràcies a un gol de Martin Odegaard, el futbolista més destacat del partit. En la primera part només van faltar els gols, ja que tots dos equips van fer un bon futbol i van disposar d’ocasions. El Mallorca va iniciar el duel amb domini i pressió, fins que Illarra va aparèixer per canviar el rumb. A partir d’aquí, la Real va créixer. El gol, però, no va arribar fins els últims minuts quan, en un contracop, Portu va enviar una pilota a Isak i Odegaard es va creuar per sorprendre Reina amb l’esquerra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)