1a divisió

Cap sorpresa d’última hora en el tancament del mercat

1a divisió. L’esperat intercanvi de porters entre el Real Madrid i el PSG, l’arribada de Chicharito al Sevilla i la sortida de Kalinic de l’Atlético de Madrid van ser les principals notícies del darrer dia

No va esclatar cap bomba de consideració en el darrer dia de mercat a la primera divisió espanyola. Zidane no tenia raó dissabte passat. El seu equip, el Real Madrid, es va limitar a bescanviar porters amb el PSG, com estava previst. Així, Alphonse Areola va arribar, amb 26 anys, com a cedit i sense opció de compra al Santiago Bernabéu, mentre que Keylor Navas va marxar al Parc dels Prínceps, amb 32, amb un contracte fins al 2023 i deixant 15 milions d’euros a les arques del club blanc. L’altre club madrileny, l’Atlético, anunciava a darrera hora de la tarda la cessió per una temporada, a canvi de dos milions d’euros, de Nikola Kalinic a la Roma. El croat, que va aterrar fa un any al Metropolitano, torna a la Serie A, on va triomfar amb la Fiorentina.

En el Sevilla hi va haver quatre moviments d’última hora: Monchi, tot i que es va mostrar molt crític amb el fet que el mercat es tanqui quan ja s’han disputat tres jornades de lliga, va aprofitar fins al darrer moment. Així, si al migdia presentava el davanter mexicà Chicharito Hernández, fitxat al West Ham per 8 milions d’euros, durant la tarda anunciava i presentava el porter Bono, que arriba cedit pel Girona. El marroquí ocuparà el lloc de Sergio Rico, que se’n va cedit al PSG. A més, el club de Nervión també va cedir a l’Atalanta el defensa danès Simon Kjaer.

El València va aconseguir els serveis del lateral portuguès, internacional sub-20, Thierry Correia després d’arribar a un acord amb l’Sporting de Portugal. Correia arriba en qualitat de cedit amb una obligació de compra de 12 milions d’euros, a pagar en terminis. L’entitat de Mestalla també va cedir Jason Remeseiro al Getafe, sense opció de compra, i va traspassar Salva Díaz al Deportivo de la Corunya, reservant-se un percentatge sobre una futura venda. El lateral, de 24 anys, es compromet per tres temporades amb el club gallec.

Un munt de cessions

A més de Jason, el Getafe va obtenir els serveis del migcampista Robert Kennedy, del Chelsea, també cedit, però amb opció de compra. L’Alavés, per la seva banda, va anunciar la incorporació del central argentí, de 25 anys, Lisandro Magallán, cedit per l’Ajax per cobrir l’absència de Guillermo Maripán. El Granada va aconseguir, a darrera hora, tancar la cessió, amb opció de compra, del migcampista francès Maxime Gonalons. El Leganés va incorporar com a cedits el migcampista Christian Rivera, de la UD Las Palmas, i el lateral esquerre Kevin Rodrigues, de la Real Sociedad. A Sant Sebastià, unes hores abans, Nacho Monreal s’havia entrenat per primera vegada a les ordres d’Imanol Alguacil. Fitxat per la Real Sociedad a l’Arsenal a canvi de 250.000 euros, a pagar en terminis, el lateral esquerre navarrés ha signat fins al 2021. En la mateixa posició juga Abdul Rahman, Baba, futbolista ghanès de 25 anys, que va arribar com a cedit al Mallorca, del Chelsea. L’equip balear també va incorporar, cedit fins a final de temporada, el porter Fabricio, del Fulham. Finalment, el Llevant va allargar el seu compromís amb Róber Pier, del Dépor, fins al 2023 i va cedir Doukouré a l’Osca.

EL VALÈNCIA

Va incorporar el lateral Thierry Correia, cedit amb una obligació de compra

MONCHI

Es va mostrar molt crític perquè el mercat es tanca quan s’han jugat tres jornades
AT. MADRID
Baixes: Kalinic (Roma).
ALAVÉS
Alta: Magallán (Ajax).
BARÇA
Baixa: Rafinha (Celta).
CELTA
Alta: Rafinha (Barça).
GETAFE
Altes: Jason (València) i Kennedy (Chelsea).
GRANADA
Altes: Gonalons (Roma).
LEGANÉS
Altes: Christian Rivera (Las Palmas) i Kevin Rodrigues (R. Sociedad).
LLEVANT
Alta: Róber Pier (Dépor) i Doukouré (Osca).
MALLORCA
Altes: Baba (Chelsea) i Fabricio (Fulham).
R. MADRID
Alta: Areola (PSG).
Baixa: Keylor N.(PSG).
R. SOCIEDAD
Alta: Monreal (Arsenal).
Baixa: Kevin Rodrigues (Leganés).
SEVILLA
Altes: Chicharito (West Ham) i Bono (Girona).
Baixes: Sergio Rico (PSG) i Kjaer (Atalanta).
VALÈNCIA
Alta: Thierry Correia (Sporting Portugal).
Baixes: Jason (Getafe) i Salva Ruiz (Dépor).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)