1a divisió

Només poden créixer

3a divisió. La primera jornada va deixar un balanç nefast –zero de nou– per als representants gironins, però les sensacions permeten ser optimistes

L’estrena de la temporada a tercera divisió va permetre extreure les primeres conclusions a tots els equips. En el cas dels representants gironins no poden ser bones, i és que el Figueres, el Banyoles i el Peralada van començar el curs amb una derrota que demostra que la competició ha arrencat amb els equips encara verds.

El gol, pendent

De les tres derrotes, la més preocupant va ser la del Figueres contra el Manresa (0-2), i és que els de Xavi Agustí, a més, van ser els únics que no van veure porteria. Les sensacions no van ser dolentes, i és que van tenir l’empat a tocar fins al final i segurament l’haurien merescut. La dificultat per generar ocasions clares i materialitzar les que va tenir va ser el hàndicap d’un equip molt nou que no havia tingut gaires proves exigents durant la pretemporada. Amb el pas de les jornades els figuerencs han d’anar agafant els mecanismes.

Amb marge de millora

El Peralada, que va perdre al camp del Sants (4-2), i el Banyoles, que ho va fer a Terrassa (3-1), encara tenen les mancances lògiques després d’haver fet un equip nou i d’haver viscut amb la incertesa sobre en quina categoria jugarien, respectivament. Als xampanyers el partit se’ls va complicar ben aviat per l’efectivitat ofensiva del Sants, però van demostrar que amb pilota poden ser un equip perillós, sobretot si mantenen el punt de mira afinat i guanyen solidesa defensiva amb el pas de les jornades. Per al Banyoles el partit a l’Olímpic de Terrassa era sobretot per disfrutar. I els d’Adam Fontes ho van fer i no van estar lluny de poder aconseguir un resultat positiu però van cedir en l’última mitja hora, quan no van poder mantenir la solidesa defensiva. Ara bé, veure com els banyolins van plantar cara a un dels aspirants ha de ser un motiu d’esperança perquè, com en el cas del Peralada, els primers punts arribin diumenge a casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)