1a divisió

Necessitats permanents

1a divisió. El Madrid inicia avui contra el Llevant un període de set partits en 21 dies en el qual haurà de comptar pràcticament amb tota la plantilla malgrat la importància dels lesionats

Amb Hazard recuperat de la lesió muscular, el Madrid mira amb més optimisme cap a un futur ben atapeït de partits. Les lesions –ahir Valverde es va afegir a Modric, Asensio i Isco– continuen sent el principal problema de l’equip de Zidane, que avui, en el partit contra el Llevant (13 h, Santiago Bernabéu, La Liga TV), inicia un tram de set partits en tres setmanes entre la lliga i la copa d’Europa.

“Ara comencem perquè en 21 dies tenim set partits i hem d’utilitzar tots els jugadors”, assenyalava Zidane. “Les crítiques no canviaran, però sí que tenim ganes de canviar els resultats del Madrid”, hi afegia.

Els dos empats en la lliga han malmès la confiança d’un equip que porta una càrrega antinatural a Chamartín després d’un curs, el passat, desastrós i d’un mercat en què no ha complert els objectius ni en els fitxatges ni en les sortides. Serà important, doncs, l’aportació d’homes com ara Gareth Bale –“tots som culpables de les coses bones i les dolentes”, va dir Zidane sobre ell–, Vinícius –“té la màxima confiança del seu entrenador”, va dir el francès– i Hazard –“Hem d’anar a poc a poc amb ell perquè ha estat tres setmanes lesionat”.

A diferència del Madrid, el Llevant té tots els jugadors disponibles i arriba en unes bones condicions al partit ja que ha aconseguit dues victòries en les tres primeres jornades. “Puntuar o guanyar al Bernabéu és una cosa que es dona poques vegades entre els equips del nostre perfil. Al davant hi haurà un equip amb molt de talent, però crec que tindrem les nostres ocasions”, va dir el tècnic granota, Paco López, que suma la tercera temporada a l’equip després d’haver-se forjat en els camps del grup tercer de la segona B.

Areola, presentat

“Arribes procedent d’un club amic com és el PSG i ara afrontes un repte apassionant que és defensar la samarreta del Madrid”, va dir el director de relacions institucionals del Madrid, Emilio Butragueño, al nou porter del seu equip, tot fent un gest cap a l’entitat que té els drets de Neymar.

“En el futbol sempre hi ha oportunitats i quan les tingui hauré de demostrar el meu nivell”, va assegurar Areola, que arriba, cedit del París, com a recanvi de Keylor Navas i per ser suplent de Courtois durant el curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)