Internacional

Remuntada a pilota aturada de l’Atlético contra la Juve

Grup D. Dos cops de cap de Savic i Herrera igualen, en un emocionant tram final de partit, els gols de Cuadrado i Matuidi a l’inici de la segona part

AT. MADRID 2 JUVENTUS 2

AT. MADRID:Oblak; Trippier, Savic, Giménez, Lodi (Vitolo, 76’); Koke, Saúl, Thomas (Herrera, 76’), Lemar (Correa, 60’); João Félix i Diego Costa.JUVENTUS:Szczesny; Danilo, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro; Khedira (Bentancur, 69’), Pjanic (Ramsey, 87’), Matuidi; Cuadrado, Cristiano Ronaldo i Higuaín (Dybala, 79’).GOLS:0-1 (48’) Cuadrado. 0-2 (56’) Matuidi. 1-2 (70’) Savic. 2-2 (90’) Herrera.ÀRBITRE:Danny Makkelie (holandès). T.G.: Matuidi, Cuadrado i Costa.PÚBLIC:67.000 espectadors al Wanda Metropolitano.

L’Atlético de Madrid i la Juventus de Torí van debutar en la Champions League amb un empat al Wanda Metropolitano, en un duel trepidant que, després d’una primera part continguda, es va desbocar després del descans, amb dos gols per cada equip. Cuadrado i Matuidi van marcar pels italians i, en els últims vint minuts, Stefan Savic i Héctor Herrera van igualar el resultat en dues jugades a pilota aturada.

Madrilenys i piemontesos van arrencar amb moltes precaucions, procurant no veure’s amb el resultat en contra, més que no pas mirant d’obrir-lo. Simeone ho va deixar clar d’entrada, reforçant el mig del camp amb Thomas. Sarri, per la seva banda, va fer jugar els seus homes amb el fre de mà. Tot i així, Cristiano apareixia tant com podia, cosa que provocava la xiulada de la graderia a cada pilota que tocava. El portuguès va xutar entre els tres pals per primer cop en el minut 22 i, poc abans de la mitja part, ho va tornar a intentar amb una rematada de cap a centrada de Cuadrado.

Mentrestant, al bàndol blanc-i-vermell, el seu compatriota, João Felix, protagonitzava l’acció atacant més destacada de la primera part: una cavalcada de 50 metres que va culminar xutant de puntera i obligant Szczesny a intervenir. Qui més va destacar de mig camp endavant en l’Atlético, però, va ser el lateral Trippier, molt incisiu per la banda dreta.

La Juve va començar a desequilibrar el partit només començar la segona part, amb un contraatac de llibre: pilota a l’espai per a Higuaín, combinació de l’argentí amb Cuadrado, que arriba des del darrere, i rematada impecable del colombià amb l’esquerra que neteja l’escaire de la porteria d’Oblak. El 0-1 va atorgar als italians un escenari molt favorable. Havien d’arriscar el mínim i mirar d’aprofitar els espais que l’Atlético, obligat a buscar el gol, els regalaria. Giménez va estar a punt de fer gol després d’una bonica combinació, en el minut 59, però va ser Matuidi qui va marcar, poc després, en una altra transició ràpida, rematant de cap una centrada des de l’esquerra del lateral Alex Sandro.

Quan semblava mort i enterrat, l’equip del Cholo Simeone va trobar el gol de Savic, en una pilota penjada a l’àrea que, abans de la rematada final del montenegrí, va tocar Giménez. Faltaven 20 minuts i el Wanda va tornar a connectar amb el seu equip. Oblak i Trippier van evitar l’1-3 en una arribada de la Juve que semblava letal. Szczesny va avortar l’empat després d’una gran acció del revulsiu Vitolo, a qui Simeone va fer sortir en el tram final. Diego Costa es va guanyar una groga en protestar unes possibles mans de Bonucci. Tot plegat abans que Héctor Herrera, en el dia del seu debut, fes esclatar el coliseu colchonero en l’últim minut del temps reglamentari rematant un córner amb el cap i enviant la pilota a la xarxa.

En el temps afegit, Cristiano Ronaldo va estar a punt de donar un disgust a la graderia, que no havia parat de xiular-lo des del primer minut, però aquesta vegada no la va encertar i l’empat a dos no es va moure.

FINS AL FINAL

Cristiano, xiulat durant tot el partit, va estar a punt de marcar el 2-3 en l’afegit